HK LOGO LOGO BLÅ 150x45px

Tekstil

Interne arbejdspladser

Et alsidigt kreativt værksted

Centrets tekstilværksted er et fuldt professionelt udstyret værksted, med stor kapacitet til opgaver af forskellig art. Vi råder over moderne maskiner, som er sikkerhedsafskærmet på en sådan måde, at også kørestolsbrugere trygt kan arbejde ved maskinerne.

Tekstilværkstedet udfører mange forskellige opgaver. Her arbejdes med store og små leverancer til private og virksomheder, også som delproduktioner, f.eks. logo tryk eller eksempelvis:

  • Børnetøj
  • Babyudstyr
  • Sengetøj og tæpper
  • Montering
  • Egenproduktion
  • Delproduktioner
  • Specialprodukter efter opgave
  • Vi producerer både til engrossalg og private

Nye ideer og produkter sætter samtidig fokus på indlæring og teamwork, så vi er i stadig udvikling både personligt, fagligt og socialt.

Butik
Tekstilværkstedet står også for Centrets butik i Espergærde og der produceres hele tiden nye designs efter egne ideer. I butikken får medarbejderne oplæring i kassebetjening og opfyldning af varer samt kundebetjening, så butikken hele tiden kører optimalt.

Hverdagen på tekstilværkstedet

Tekstilværkstedet starter dagen med et morgenmøde, hvor dagens arbejdsaktiviteter tilrettelægges og fordeles mellem medarbejderne.

Vi tager ofte på virksomhedsbesøg for at få inspiration til nye arbejdsopgaver.

Alle medarbejderne har en kompetencebog og bliver løbende undervist i værkstedets faciliteter - lige fra vævning til smykkefremstilling. Der arbejdes hele tiden med fornyelse og inspiration, når vi arbejder med opgaverne. Det er en proces, hvor alle har en udfordring i det daglige.

Medarbejder ansat på Centret har mulighed for jobrotation mellem Centrets interne og eksterne arbejdspladser.

Ud over de enkelte opgaver, har vi på tværs af værkstederne et årshjul med temauger og undervisning i bl.a. førstehjælp, personlig sikkerhed, dansk og IT mm.

Omkring højtider og i sommerferien planlægges der efter et fælles program, som tager udgangspunkt i årstidernes traditioner.

Handicap kompenserende
Der tages udgangspunkt i piktogramtavler og handicap kompenserende arbejdsmetoder.

Arbejdstilsynet
Centrets tekstilværksted er professionelt drevet og underlagt arbejdstilsynets regler.

Information til private kunder og virksomheder
Tekstilværkstedet udfører mange forskellige opgaver som nævnt ovenfor. Vi producerer både til engrossalg og private. Virksomheder er altid velkommen til at kontakte os.