HK LOGO LOGO BLÅ 150x45px

TV SPOT/Medie

TV SPOT / Medie

En arbejdsplads med fokus på indlæring, teamwork og produktion. Det er hjertet af centrets egen tv-station, hvor vi hver uge leverer tv-indslag til vores fælles mediepartnerskab, TV Kronborg. Programmerne kan ses på Kanal Hovedstaden, der dækker hele hovedstadsregionen. Derudover arbejder vi også med radio, musik og redigering. Redaktionen er fuldt professionelt udstyret, så alle forudsætningerne for at arbejde som journalister er til stede.

Vores arbejdsområder er tv-produktion, research, redigering, interviewteknik, speak, radio, musik og manusskrivning, og så gør vi medarbejderne i stand til at filme med professionelle videokameraer. Vi råder over egen redaktion, tv-studie, radiostudie og lydstudie samt det sidste nye inden for it-udstyr til redigering af film og billeder.

Alle medarbejderne har en kompetencebog og bliver løbende undervist i for eksempel at betjene et videokamera, interviewteknik, redigering og manusskrivning. Vi starter hver dag med et redaktionsmøde, hvor dagens arbejdsaktiviteter tilrettelægges og fordeles mellem medarbejderne.

Følg os på YouTube og Facebook

Fik du ikke lige set vores seneste program på Kanal Hovedstaden, eller vil du gerne gense et helt specielt program fra sidste måned, så kan du altid klikke forbi på vores helt egen YouTube-kanal og finde programmet der. Du skriver bare TV SPOT CFJOO inde på YouTube, og straks kommer alle vores programmer frem. Søg efter TV SPOT på Facebook og oplev livet på redaktionen og på optagelse rundt i Nordsjælland.

Medarbejdernes rettigheder og aftaler.
Der henvises til info siden.

Personalet
Personalet er bredt fagligt sammensat og alle med en relevant uddannelsesbaggrund.

Arbejdstilsynet
TV SPOT/Medie er professionelt drevet og underlagt arbejdstilsynets regler.

Info til private kunder og virksomheder
TV SPOT/Medie udfører mange forskellige opgaver inden for video- og tv-produktion. Du er altid velkommen til at kontakte os og spørge, om vi kan løse lige netop din opgave.