HK LOGO LOGO BLÅ 150x45px

Håndværkerservice

Interne og eksterne arbejdspladser

Dygtige medarbejder der ikke er bange for vind og vejr.

Håndværkerservice udfører alt inden for havearbejde. Blandt andet har serviceholdet kontrakter med flere skoler. Vi arbejder også med store og små leverancer til private og virksomheder.

Alle medarbejderne har en kompetencebog og bliver løbende undervist i sikkerhedsudstyr - lige fra beskæring til plante kendskab. Der arbejdes hele tiden med fornyelse og inspiration, når vi arbejder med produktionen. Det er en proces hvor alle har en udfordring i det daglige.

Medarbejder ansat på Centret har mulighed for jobrotation mellem centrets interne og eksterne arbejdspladser.

Handicap kompenserende
Arbejdet planlægges ved bl.a. brug af piktogramtavler og handicap kompenserende arbejdsmetoder.

Arbejdstilsynet
Centrets håndværkerservice er professionelt drevet og underlagt arbejdstilsynet regler.

Information til private kunder og virksomheder
Håndværkerservice udfører og arrangerer mange forskellige opgaver. Virksomheder og private er altid velkomne til at kontakte os i forhold til opgaveløsninger. Vi lave eksempelvis:

 • Mindre flise- og terrassearbejde
 • Græsslåning
 • Brændeflækning
 • "Make over" af haven
 • Beskæring af lav beplantning
 • Andet forefaldende arbejde

Arbejde og udeliv

Interne arbejdspladser

Et herligt gartneri med butik.

Centrets gartneri er et fuldt professionelt udstyret gartneri. Vi råder over moderne maskiner og drivhuse, alt er sikkerhedsafskærmet på en sådan måde, at også kørestolsbrugere trygt kan arbejde i gartneriet.

Gartneriet dyrker og sælge planter og krydderier. Vi producerer årstidsbestemte blomster og dekorationer. 

Butik
Gartneriet står også for Centrets butik i Esbønderup og der produceres hele tiden nye varer efter egne ideer. I butikken får medarbejderne oplæring i kassebetjening og opfyldning af varer samt kundebetjening, så butikken hele tiden kører optimalt. Ud over de enkelte produktioner, har vi på tværs af værkstederne et årshjul med temauger og undervisning i bl.a. førstehjælp, personlig sikkerhed, dansk og IT mm. Alle medarbejderne har en kompetencebog og bliver løbende undervist i gartneriets faciliteter - lige fra såning til plante kendskab.

Handicap kompenserende
Arbejdet planlægges ved bl.a. ved brug af piktogramtavler og handicap kompenserende arbejdsmetoder.

Arbejdstilsynet
Centrets gartneri er professionelt drevet og underlagt arbejdstilsynets regler.

Information til private kunder og virksomheder
Gartneriet udfører og arrangerer mange forskellige opgaver. Virksomheder og private er altid velkomne til at kontakte os i forhold til opgaveløsninger. Vi lave eksempelvis:

 • Planteskole
 • Strandrensning
 • Salg af flækket tørt brænde
 • Haveservice til private
 • Torvesalg

Rengørings Service

Interne arbejdspladser

En arbejdsplads med styr på hygiejnen.

Centrets rengøring og service har et tæt samarbejde med køkken og kantine teamet. Rengøring og services udfører alt rengøringsarbejde på centrets to matrikler.

Alle medarbejderne har en kompetencebog og bliver løbende undervist i hygiejnevaner, oprydning og gode arbejdsstillinger. Medarbejder ansat på centret har mulighed for jobrotation mellem centerets interne og eksterne arbejdspladser. Ud over de enkelte opgaver, har vi på tværs af værkstederne et årshjul med temauger og undervisning i bl.a. førstehjælp, personlig sikkerhed, dansk og IT mm.

Handicap kompenserende
Arbejdet planlægges ved bl.a. brug af piktogramtavler og handicap kompenserende arbejdsmetoder.

Arbejdstilsynet
Centrets rengøring og service er professionelt drevet og underlagt arbejdstilsynets regler.

Pedel Service

Intern og ekstern arbejdspladser

En arbejdsplads med mange udviklingsmuligheder.

Centrets pedel service udfører alt inden for ejendoms vedligeholdelse. Blandt andet har serviceholdet kontrakter med flere boligselskaber. Pedel service har et tæt samarbejde med snedkerteamet på Højvangen.

Alle medarbejderne har en kompetencebog og bliver løbende undervist i sikkerhedsudstyr, reparationsarbejde og oprydning. Der arbejdes hele tiden med fornyelse og inspiration, når vi arbejder med produktionen. Medarbejder ansat på centret har mulighed for jobrotation mellem centrets interne og eksterne arbejdspladser.

Handicap kompenserende
Arbejdet planlægges ved bl.a. brug af piktogramtavler og handicap kompenserende arbejdsmetoder.

Arbejdstilsynet
Centrets pedel service er professionelt drevet og underlagt arbejdstilsynet.

Information til private kunder og virksomheder
Pedel service udfører og arrangere mange forskellige opgaver. Vi løser eksempelvis:

 • Affaldshåndtering
 • Teknisk services
 • Reparationer
 • Vedligeholdelse
 • Oprydning
 • Andet forefaldende arbejde

 

Køkken

Interne og eksterne arbejdspladser

Herlig frokost og hjemmebag hver dag.

Centrets 4 køkkener byder hver dag alle medarbejder, elever og personale velbekomme - med et skønt og varieret tilbud på menuen. Med udgangspunkt i sundt og spændende mad driver Center for Job og Oplevelse sine egne kantiner. Økologi og sundhed er prioriteret højt.

Nye ideer og sund mad sætter samtidig fokus på indlæring og teamwork, så vi er i stadig udvikling både personligt, fagligt og socialt.

Centrets eksterne arbejdspladser er køkkenerne og kantinerne på Borupgårdskolen og skolen ved Rønnebær Allé og her bliver der hver dag produceres mad af høj kvalitet til elever og lærer.

Alle medarbejderne har en kompetencebog og bliver løbende undervist i køkkenernes faciliteter - lige fra hygiejne til råvarer kendskab. Der arbejdes hele tiden med fornyelse og inspiration, når vi arbejder med produktionen. Medarbejder ansat på centret har mulighed for jobrotation mellem centrets interne og eksterne arbejdspladser.

Ud over de enkelte produktioner, har vi på tværs af værkstederne et årshjul med temauger og undervisning i bl.a. førstehjælp, personlig sikkerhed, dansk og IT mm. Omkring højtider og i sommerferien planlægges der efter et fælles program, der tager udgangspunkt i årstidernes traditioner.

Handicap kompenserende
Arbejdet planlægges ved bl.a. brug af piktogramtavler og handicap kompenserende arbejdsmetoder.

Fødevarekontrollen
Centrets 4 køkkener er professionelt drevet og underlagt fødevarekontrollen.

Information til private kunder og virksomheder
Køkkenerne på Højvangen i Espergærde og Gydevej i Esbønderup udfører og arrangerer mange forskellige opgaver. Vi tilbyder eksempelvis:

 • Skolemad
 • Catering
 • Festmenuer
 • Bagværk
 • Faste leverancer til catering
 • Udlejning af stole

 

Flere artikler ...