kommunelogo

Pædagog med erfaring inden for socialpsykiatrien

Vi søger en uddannet pædagog med erfaring inden for socialpsykiatrien.
Ansættelse snarest mulig. Stillingen er på 34 timer og værkstedet ligger i Espergærde.

På vores beskyttede værksted skal du, i samarbejde med psykisk sårbare borgere, tage del i deres hverdag og være med til at skabe og fastholde rammer, der kan øge deres livskvalitet. Du skal være rummelig over for borgernes forskellighed
Værkstedet står for forskellige montageopgaver og TV/filmproduktion mv.
Du bliver en del af et team på omkring 30 borgere og 2 kolleger. Centret arbejder tværfagligt godt sammen mellem 85 ansatte.

Vi har højt til loftet, masser af muligheder, mange spændende udfordringer samt en hverdag, hvor du er med til at sætte tempoet og ambitionerne. Du skal have solid dokumenteret erfaring i arbejdet med vores målgruppe inden for socialpsykiatrien.

Vi er en velfungerende arbejdsplads med gode samarbejdstraditioner. Mulighed for personlig og faglig udvikling i relation til praksis og interesser. Faglig supervision med et anerkendende og coachende miljø. Personalegoder.
Arbejdstiden ligger i tidsrummet 07:36 – 16:00. Du skal have kørekort.

Ydereligere oplysninger om Center for Job og Oplevelse og stillingen kan fås på vores hjemmeside eller ved henvendelse til forstander Karsten Grubert på 4928 4800. Vi forventer, at du har læst vores hjemmeside www.cfjoo.dk inden samtalen.

Løn og ansættelse sker i forhold til gældende overenskomst. Helsingør Kommune kræver, at der indhentes straffeattest for ansøger, der påtænkes ansat og denne indgår i den samlede afsluttede vurdering. Ansøgningsfrist: den 20. december 2017 kl. 23:59. Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 4. januar 2018. Stilingen kan kun søges via Helsingør Kommunes hjemmeside eller på Jobnet.

 

Center for Job og Oplevelse i Helsingør Kommune er et levende og dynamisk beskæftigelses- og uddannelsestilbud beliggende på seks forskellige matrikler. Vi arbejder med værkstedsbeskæftigelse for psykisk sårbare, Den Særlige Tilrettelagte Ungdomsuddannelse, afklaringsforløb samt værkstedsbeskæftigelse for udviklingshæmmede. Endvidere har vi også Dagcenter/Daghjem. Vi modtager borgere fra henholdsvis Gribskov, Hørsholm, Hillerød, Fredensborg, Halsnæs og Helsingør kommune.