HK LOGO LOGO BLÅ 150x45px

Køkkenuddannet medarbejder til vikariat

Center for Job og Oplevelse søger en køkkenuddannet medarbejder til vikariat på 34 timer pr. 1. april 2019 eller snarest mulig.

Center for Job og Oplevelse består bl.a. af en række tilbud inden for servicelovens §103 (beskyttet beskæftigelse), fordelt på enheder, på henholdsvis Gydevej i Græsted, Højvangen i Espergærde, skolekøkkener på skolerne Rønnebær Allé og Borupgårdskolen samt Skovcafe Nyruphus på kongevejen i Espergærde.

Til vores køkkener søger vi en køkkenuddannet medarbejdere med pædagogisk flair. Stillingen er på 34 timer pr. uge og løber frem til den 31. januar 2020.

Du bliver en del af et køkken/rengøringsteam med 10 kollegaer, hvor vi afløser og dækker hinanden ind under bl.a. ferie og fravær. Teamet er fordelt på 5 matrikler.

For stillingen gælder, at du ser en fordel i, både at være en del af et team og det øvrige center, men også, at du kan arbejde selvstændigt.

Vi søger en person der:

 • Har en køkkenfaglig uddannelse
 • Har interesse i varieret sund og fedtfattigt mad inden for de økonomiske rammer.
 • Har overblik, er struktureret og kan overholde deadlines.
 • Har erfaring med at anvende IT på minimum brugerniveau.
 • Har erfaring med varebestilling via nettet, rengøring og egenkontrol.
 • Har en pædagogisk tilgang til borgernes forskellighed og evner, at skabe læring for borgere i beskyttet beskæftigelse.
 • Har erfaring med at arbejde pædagogisk eller parathed til at lære det.
 • Har lyst til et udfordrende job med mennesker, træning og læring i centrum.
 • Har indforstået med, at skulle yde hjælp til borgernes basale behov, hvis det skulle opstå.
 • Har mulighed for at arbejde i weekender, når behovet opstår.      
 • Har kørekort og egen bil.

Om os:
Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med skiftende og forskelligartede opgaver i en organisation, som er kendetegnet ved menneskelig mangfoldighed og hvor vi lægger vægt på en uformel omgangstone og samarbejde på tværs af fagligheder. Center for Job og Oplevelse rummer en række tilbud inden for beskyttet beskæftigelse (§103), Den særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse (STU Lov 564), Afklaringsforløb (LAB §32) samt Samværs og aktivitetstilbud (§104).

 

Løn- og ansættelsesvilkår:

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst. Der vil blive indhentet straffeattest for ansøger der påtænkes ansat og denne indgår i den afsluttende vurdering af en evt. ansættelse.

 

Kontakt og ansøgning

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til funktionsleder Morten Lund Christensen telefonnummer 49 28 48 08, gerne i tidsrummet 13-15.

Du kan finde mere information om Center for Job og Oplevelse på www.cfjoo.dk

Ansøgningsfrist 21. februar 2019. Stillingen søges udelukkende via Jobnet eller Helsingør kommunes hjemmeside. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler mandag den 25. februar 2019.